brand & packaging design

welcome@gutsandglorious.nl
1 4

The food professionals

brand identity • packaging design
Uitdaging

Hartstocht, daadkracht en werken met de beste ingrediënten. Dat is de basis van het merk Bravour van Bidfood. Hét private label voor foodprofessionals. Een daadkrachtige branding, een platvorm voor verschillende positioneringen en ruimte voor verleiding en overtuiging, dat is de basis van ons design.

Online

Visuele afstand per subbrand van Bravour is essentieel. Vooral omdat Bravour zijn producten alleen online aanbiedt. Wij hebben er bewust voor gekozen de verschillen zo groot mogelijk te maken binnen de geloofwaardigheid van het merk Bravour.

Premium

Restaurant-waardige producten van premium kwaliteit verdienen een ere-podium. Door middel van hoogwaardige, zeer verleidelijke food-fotografie in een overzichtelijk design zijn we er in geslaagd overtuigend te zijn in iedere categorie.

Rianne Schreurs
Guts&Glorious voelt feilloos aan wat wel en niet werkt voor onze specifieke organisatie. Of het nu gaat om ons private label Bravour of onze special Brands, ze weten ons altijd weer te verrassen met originele en creatieve oplossingen.
For the love of brands.