brand & packaging design

welcome@gutsandglorious.nl
1 4

Color your imagination

brand positioning • identity • packaging design
Uitdaging

Een oer-Hollands merk waar bijna ieder kind mee is opgegroeid. Een merk dat weer in zijn kracht wilt staan door op een karaktervolle manier zijn consumenten te inspireren en mee te nemen in de wereld van de onbegrensde mogelijk-heden. Wij creëerden een iconisch merk van waaruit deze mogelijkheden zich manifesteren. Trots, krachtig, eigenzinnig en uitgesproken.

Trotse supporter van ieders verbeelding sinds 1948.

Deze trots hebben wij vertaald naar een sterke, iconische branding. Het gebogen potlood dat imagination vertegenwoordigd staat centraal op iedere verpakking en vormt de basis voor expressiviteit en eindeloze inspiratie.

It’s all fine!

De fineliners van Bruynzeel nemen je mee op reis. Met onderstaande landenseries waan je jezelf elke keer in een andere wereld. Een wereld vol inspiratie en beleving. We nemen je mee op reis door je blik te verruimen op het gebied  van verschillende culturen en kleurpaletten voor een grenzeloze creativiteit.

‘Where the magic happens!’

Everyone is an artist!

Omdat Bruynzeel producten aanbiedt voor iedereen die zich op papier wilt uiten, creëerden wij een duidelijke segmentatie in het enorme assortiment. Van de allerkleinste creatieven tot beginnende hobbyisten. Van talentvolle amateurs tot professionele kunstenaars. We spreken ze allemaal aan op hun eigen niveau. ‘Everyone is an artist’.

Logic will get you from A to Z. Imagination will get you everywhere.
Albert Einstein

‘Express yourself!’

For the love of brands.